Bekijk onze laatste recensies
Martijn
10-04-2018
Product werk goed. Als er geen zin is in sex werkt dit uiteraard niet zo goed. Er moet wel enige opwinding zijn. Ik ben tevreden van dit product
Libido Forte
Libido Forte
10-04-2018
Beoordeling
  • Gebruiksgemak:
  • Prijs/kwaliteitsverhouding:
  • Design / Uiterlijk:
  • Materiaal / voelt prettig aan:
  • Totaalscore:
Iceman
10-01-2018
Steeds tevreden over de producten en worden steeds op tijd en in uitstekende staat geleverd. Tot een volgende bestelling
Libido Forte
Libido Forte
10-01-2018
Beoordeling
  • Gebruiksgemak:
  • Prijs/kwaliteitsverhouding:
  • Design / Uiterlijk:
  • Materiaal / voelt prettig aan:
  • Totaalscore:
Prettyboy
18-12-2017
Dit is met zekerheid de beste olie prijs - kwaliteit die er te vinden is. Aangenaam product zowel voor de persoon die de massage geeft/krijgt.
Body In Balance Massageolie - 500 ml
Body In Balance Massageolie - 500 ml
18-12-2017
Beoordeling
  • Gebruiksgemak:
  • Prijs/kwaliteitsverhouding:
  • Design / Uiterlijk:
  • Materiaal / voelt prettig aan:
  • Totaalscore:
Katia
10-01-2017
Na de bevalling van mijn dochtertje heb ik me deze aangekocht om terug mijn bekkenbodemspieren te versterken. Het is een fijne ervaring, en ben er zelfs mee gaan werken, gelukkig maken ze geen lawaai. Nu na 4 jaar spelen we er nog mee en gebruik ik ze soms ook anaal
Sterling Grey Ben Wa Balletjes
Sterling Grey Ben Wa Balletjes
10-01-2017
Beoordeling
  • Gebruiksgemak:
  • Prijs/kwaliteitsverhouding:
  • Design / Uiterlijk:
  • Materiaal / voelt prettig aan:
  • Totaalscore:
Maarten
30-10-2016
Leuk speeltje om te gebruiken tijdens het mastruberen geeft het klaarkomen een lekkere extra boest.
Anal Lover
Anal Lover
30-10-2016
Beoordeling
  • Gebruiksgemak:
  • Prijs/kwaliteitsverhouding:
  • Design / Uiterlijk:
  • Materiaal / voelt prettig aan:
  • Totaalscore:
Maarten
30-10-2016
Kan omdat het flexibel is heerlijk en diep worden ingebracht goede houvast om te penetren , geniet hier erg van .
Realistische Dildo Huidskleur - 22,5 cm
Realistische Dildo Huidskleur - 22,5 cm
30-10-2016
Beoordeling
  • Gebruiksgemak:
  • Prijs/kwaliteitsverhouding:
  • Design / Uiterlijk:
  • Materiaal / voelt prettig aan:
  • Totaalscore: