0

Lacuna Penis Jewel

Dit product is helaas niet meer leverbaar

We kunnen dit product helaas niet meer leveren. We helpen je natuurlijk graag verder, daarom hebben we op deze pagina een aantal alternatieve producten geslecteerd voor je.

Je hebt er vast al eens van gehoord: de Prins Albert-piercing. Voor veel mensen is het echter een drempel om een permanente piercing te laten zetten in de penis. Daarom is de Lacuna Penis Jewel het ideale sierraad voor de penis voor een ware Prins Albert-look zonder dat je een permanente piercing hoeft te plaatsen! De penisring is eenvoudig in te brengen en te verwijderen.

De Lacuna Penis Jewel is een roestvrij stalen buisje met daaraan een ring bevestigd. Het buisje wordt ongeveer een centimeter diep in de plasbuis geplaatst zodat de ring naar buiten steekt. Met de Lacuna Penis Jewel lijkt het alsof je een echte Prins-Albert-piercing hebt.

Door het holle buisje is het mogelijk om tijdens het dragen van deze penisring te ejaculeren. De Lacuna Penis Jewel is eenvoudig te desinfecteren om ontstekingen van de plasbuis te voorkomen. Het gebruik van de Lacuna Penis Jewel is op eigen risico en voorzichtigheid is geboden om letsels aan uw geslachtsdeel te voorkomen.

Alternatieven die wij aanraden
-
+