0

Pornstar Series - Shower Mount Douchesteun

Dit product is helaas niet meer leverbaar

We kunnen dit product helaas niet meer leveren. We helpen je natuurlijk graag verder, daarom hebben we op deze pagina een aantal alternatieve producten geslecteerd voor je.

Seks onder de douche kun je als onhandig ervaren, maar niet met deze douchesteun van Pornstar Signature Series! Dit is een zeer handig hulpmiddel om ook onder de douche te genieten van realistische stimulatie. De sterke zuignap bevestig je gemakkelijk aan een glad en vlak oppervlakte onder de douche, of ergens anders. De Signature Strokers plaats je met een simpele handeling in de douchesteun. Hierna kun je de douchesteun positioneren in de hoek die voor jou het meest prettigste is.

Hoe te gebruiken? - Je schroeft de dop van je Pornstar Stroker los en deze bevestig je door hem op de douchesteun te draaien. Breng de sterke zuignap aan op een glad oppervlakte en druk het stevig aan. Doordat je de vergrendelingshendel naar beneden trekt zet je de zuignap muurvast. Om de douchesteun te positioneren draai je de vleugel los en deze draai je weer vast zodra de douchesteun goed staat.

Alternatieven die wij aanraden
-
+